Vreau sa castig bani din blog

Chiar vrei??? Si eu vreau…

Acuma ca e vacanta si e vara o sa fie multi la care o sa le trazneasca in cap o idee mareata, geniala, mirobolanta… sa isi faca blog. E ok. Nu am nimic cu cei care vor un blog, chiar nimic. E ok sa isi faca multa lume blog… macar avem de unde alege.

Dar nu suport sa iti incepi un blog cu ideea ca “Azi imi fac blog si intr-o luna fac bani, multi bani”. Serios??? Faci multi bani? Sa imi dai si mie. In blogosfera romaneasca cica sunt undeva in jur de 40.000 de bloguri… da 40.000. Eu am ramas uimit cand am auzit cifra asta. Cati dintrei cei 40.000 credeti ca scot bani multi din blog? 1000? 2000 cred ca ar fi prea mult. Ma refer la bani multi, nu 50-100 de lei pe luna desi si aia sunt ceva bani, dar ma gandesc la cei care pot trai de pe urma blogului sau cel putin sa-si plateasca niste facturi. Si de obicei, cand iti incepi blogul cu ideea de a face bani si fara sa cunosti deloc onlineul, iti umplii blogul cu cacaturi frumuseti de pop-upuri, linkuri nefolositoare, 1000 de contoare pentru trafic si bagi multe multe filme de pe youtube in speranta ca vei da lovitura. Tu le numesti “Faze amuzante”, dar ce vad la tine pe blog pot vedea si pe youtube… iti vine sa crezi?

Cum poti face bani din blog??? Eu inca nu am am gasit metoda prin care sa ma imbogatesc de pe urma unui blog, dar incet incet invat si prind unele smecherii. Nimeni nu o sa vina sa-ti spuna “Ba, fa asa ca scoti mii de euro!”. Poate ca o sa dau niste sfaturi… mici sfaturi pentru ca numai atat pot da deocamdata, dar asta mai incolo.