Unde-i piept… vai de picioare

atlas_07Cunoscuta poza, asa-i? In timp ce ma gandeam la acest subiect am dat de autorul pozelor de la “Atlas de Mitocanie Urbana” si de acolo am imprumutat aceasta poza pentru ca se potrivea prea bine cu subiectul… Ingalatul de gym

Multi au intalnit specimene de astea care merg in fiecare zi la sala si isi lucreaza muschii la greu, baga Creatina si Naposim pentru a creste mai rapid in masa si pentru a-si imbunatati relatia cu oglinda.

Ieri am vazut si eu unul care nu era la sala… era pe pista de atletism la alergare… nimic rau in asta. Dupa atata sala trebuie sa isi faca omul si un pic de rezistenta. Intra pe pista, isi punea ghiozdanul jos, se uita un minut ce face lumea pe acolo si incepe sa faca sprinturi cronometrate! Deci va dati seama ce mare sportiv e el daca nu a auzit in viata lui de incalzire, de niste stretching inainte de alergare. Cred ca mintea lui e pe baza “da-i ca inecatul”… Dupa ce face vreo 3-4 sprinturi si oboseste ca un bou se apuca sa faca ture de pista (incalzire). Nu ma mai leg si de faptul ca facea pe culoarul 1 si scrie frumos acolo ca pe culoarele 1 si 2 nu se face incalzire… acelea sunt pentru sportivii de performanta care fac antrenament.

Si ca sa vada lumea de pe acolo ca el face sala isi da jos tricoul, isi maseaza tatuajele de pe corp ca si cum s-ar da jos odata cu tricoul, is umfla de cateva ori pectoralii si incepe sa alerge, dar ramane in pantaloni lungi si dupa cate am vazut eu nu prea erau subtiri. Era ora 12 dimineata, afara era o caldura de nu stiai cum sa faci sa scapi de ea, pe pista se mai pun cateva grade in plus ca se incalzeste tartanul ala de nu poti sta jos… si el alerga la bustul gol, dar cu pantaloni lungi. Baaa… daca tot ai pectorali asa mari si brate umflate bine hai sa-ti vedem si picioarele… ah pardon, tu nu ai lucrat decat partea superioara… scuze.

Oare cand o sa invatam niste chestii elementare… Dar nu cei ca el sunt de vina! De vina sunt cei care trebuiau sa ii invete in liceu chestiile astea, nu sa ii lase sa mearga acasa, in baruri, cafenele, etc in orele de educatie fizica sau sa stea pe banca toata ora fara sa faca nimic… nici macar o incalzire (vorbesc din cunostinta de cauza). Sunt multi care nu stiu cum sa alerge… parca se dezintegreaza cand ii pui sa faca un sprint. De cateva ture de teren sa nu mai vorbim…