Sfaturi pentru masaje intime perfecte

Nimeni dintre noi nu trebuie sa fie expert pentru a oferi masajului experienta placerii de a inova pe unele tehnici de baza pentru a obtine aceeasi placere de la partenerul sau. Masajele erotice sunt mai mult decat simpla invatare a unor miscari sau a unor atingeri: este o arta care are nevoie de timp si experienta pentru a putea fi consolidate.

Invatand tehnicile unui masaj erotic puteti, de asemenea, ajuta oamenii sa depaseasca nemultumirea care se strecoara in multe relatii sexuale si se blocheaza ca o umbra in viata personala si profesionala, deoarece lasa indivizii sa se simta nemultumiti si dezamagiti. Trebuie sa fiti deschis la experimente si entuziasm.

Pe langa faptul ca readuc un anumit farmec pierdut in legatura cu propria lor sexualitate, un masaj erotic pot ajuta unele persoane sa se apropie fara a fi nevoie sa spuna partenerului cum si unde sa se atinga, cat timp si sa se conecteze la nevoile lor corporale, pentru propria lor placere!

Este recomandat atat barbatilor cat si femeilor cu nevoi si dorinte puternice. Nu trebuie decat sa creati o atmosfera potrivita si sa fiti pregatit pentru a va bucura de frumusetea corpului uman.

Un masaj erotic oferit unei persoane potrivite poate duce la o emotie orgasmica in bucuria pe care o ofera. Pe langa faptul ca ii ajuta sa se relaxeze independent sau cu un partener (ar trebui sa alegeti sa impartasiti cunostintele).

Nu aveti nevoie nici macar de un stimulent extern pentru a efectua un masaj erotic si este la fel de placut sa oferiti unul nu doar sa primiti – asa ca incercati astazi!

O suprafata plata si solida este necesara pentru efectuarea unui masaj erotic, atingerea trebuie sa fie intima, calda si senzuala pentru a construi excitare in corpul persoanei si pentru a aduce placere totala si relaxare.

Atunci cand va concentrati asupra punctelor sexuale ale persoanei, este recomandat sa actionati bland si cu multa rabdare. Miscarile trebuie sa fie lente, senzuale, fara graba pentru a starni apetitul sexual al partenerului.

Barbatilor le place sa vorbeasca in timpul masajului erotic, dar multi ar putea reactiona la fel de bine si in momente de tacere pentru a-i face sa ejaculeze, in timp ce femeile sunt mai indreptate spre a primi masaje erotice atunci cand se concentreaza pe punctual G (cunoscut si sub denumirea de masaj clitoral), care, daca este facut in mod corespunzator, le poate aduce la mai multe orgasme.

Un masaj erotic poate fi realizat fara mari sacrificii, trebuie doar sa tineti cont de placerile persoanei care primeste acel masaj. Astfel, cand va veni randul dvs. sa primiti un masaj erotic veti avea parte de aceiasi atentie.