M-au luat astia la battle

Ajung si eu acasa aseara si cand intru pe blog sa vad ce mai… observ ca am primit un comentariu de la Ginake prin care ma anunta ca am primit o provocare la el pe blog :O Intru la el si intru la articolul unde banuiam ca e marea provocare… ma asteptam la ceva leapsa sau chiar sa fac o provocare si sa pun poza pe blog ca am facut-o :)) Pe cand intru ma loveste un “battle” blogul meu vs alt blog… am ramas ceva de genul “wtf? :O ” :)) Cineva chiar nu are altceva mai bun de facut decat sa faca “battle-uri” de astea…

Citesc pe acolo, vad ca pana la mine au mai fost 8 “battle-uri”, chiar unele pesoane pe care le citesc… Las un comentariu pe acolo sa le spun care e treaba… ca eu nu am vreme de blog, deci nu ma astept la cine stie ce. Si “oponentul” nu stiu cum de s-a simtit asa atacat :)) ca a raspuns ca si cum m-as fi referit la el si as face pe victima… o vai… oricum gasiti acolo comentariile :))

Dar… nu inteleg o chestie: Ce intelege Ginake din cuvantul “battle”??? Battle e atunci cand tu il chemi pe om “sa te razboiesti” cu el, nu? Nu e atunci cand cineva propune cine cu cine “sa se bata”… ma rog… fiecare face ce vrea, dar e ciudat ca am aflat cam subit :))

Oricum… raman o victima a acestui “battle” :))