E-lock

Azi am gasit un concurs… habar nu am cum am dat de el, dar la cat umblu pe net fara rost nici nu ma mir. Cand gasesc un link care imi atrage atentia il deschid intr-un tab nou si il las acolo pana termin cu pagina aia si de obicei de la pagina aia ma duc la alta pagina si acolo gasesc alte linkuri interesante… deci la final am vreo 10-15 taburi deschise si dupaia incep sa ma gandesc care de unde l-am deschis, dar de cele mai multe ori nu reusesc sa mai tin minte care pe ce pagina erau.

Concursul e aici si principalul motiv pentru care particip nu e ca nu sunt multi participanti (probabil pana la final o sa fie mult mai multi)… ci am zis “hai ma sa particip ca nu am castigat mai deloc pe net, tot ce am castigat a fost o carte, hai sa imi mai incerc o data norocul”. Am citit pe acolo tema concursului, regulile de participare, premiile bla bla bla si m-am pus in pat.

Nu, nu am renuntat sa mai particip, ci atunci nu aveam chef sa scriu pe blog… dar acuma a inceput iarasi sa ploua si am zis ca e timpul sa scriu. Chiar nu stiu ce legatura are ploaia cu scrisul pe blog, dar asa mi-a venit.