De ce mi-am cumparat eu un calculator second hand

Calculatoarele second hand sunt un subiect sensibil datorita faptului ca nimanui nu ii place sa fie catalogat drept o persoana care utilizeaza un calculator second hand, din diverse motive stupide, cum ar fi faptul ca este sarac sau ca nu stie diferenta dintre un calculator second hand si unul nou, sau daca ai ales un calculator second hand pentru a juca cele mai noi jocuri, lucru care nu o sa se intample, surpriza!

Indiferent de motive, calculatoarele second hand au ca orice alt lucru si avantaje, dar si dezavantaje, iar in acest articol vom aborda cateva dintre acestea. Asa cum am precizat si mai sus, multi indivizi se feresc de termenul second hand atunci cand doresc sa isi cumpere un calculator, insa in functie de scopul acestuia un calculator second hand poate fi la fel de bun ca unul nou nout si in plus este la un pret mult mai mic. Insa subliniez faptul ca scopul conteaza. Daca iti doresti sa navighezi pe internet, sa scrii niste documente sau sa trimiti niste mailuri, un calculator second hand este mai mult decat suficient.

In plus, daca esti patronul unei mici afaceri si ai disperata nevoie de calculatoare pentru ca angajatii tai sa aiba pe ce sa lucreze, de ce sa dai o avere pe calculatoare noi, cand cu nici 1000 de lei poti sa iti cumperi mai mult de 3-4 calculatoare care sa isi faca treaba. Stiti, si calculatoarele second hand vin cu tastatura ori mouse si au puterea de a deschide un Word sau un PowerPoint, nu este nevoie sa investesti 1.000 de lei pentru un computer doar pentru a face acele lucruri. Un calculator second hand isi face foarte bine treaba, la fel de bine ca unul nou nout, sunt deosebit de rezistente si vin cu aceeasi perioada de garantie ca si un calculator nou.

Asadar, un calculator de pe calculatoare-second-hand.biz nu numai ca nu este o pacaleala, ci de fapt poate fi o achizitie mai inteleapta si mai economica decat orice calculator nou, iar avantajele sale sunt pretul si garantia, intrucat un calculator second hand rareori va ajunge sa coste mai mult de 500 de lei, pe cand unul nou nout nu va costa niciodata sub 1.000 de lei, iar perioada de garantie atat pentru un calculator second hand cat si pentru unul nou este de cele mai multe ori identica, si anume 12 luni de zile. Pentru calculatoarele noi perioada de 12 luni de zile poate sa reprezinte cu certitudine un dezavantaj, iar pentru cele second hand este cu siguranta un avantaj, intrucat datorita faptului ca sunt utilizate de cine stie cati ani, poate ca nu vor rezista mai mult de un an de zile, insa macar stii ca nu trebuie sa platiti pentru reparare.