Cum downloadez o piesa de pe net?

Nu vreau sa ma gandesc ca exista lume care nu stie sa scoata o piesa de pe internet…

Cel putin o data la doua trei zile imi cere cineva sa ii downloadez o piesa de pe internet… cateodata imi place sa ii ajut, dar cateodata, cand am si eu ceva de facut, nu prea imi convine sa scriu in locul lor la domnul Google: download numele piesei*.

Nu cred ca aceste persoane nu stiu sa caute o piesa. Nu cred ca se conecteaza la internet doar pentru messenger.

Nu cred ca e chiar asa greu sa deschizi un browser (Opera, Internet Explorer, Mozilla, etc), sa intri pe marele Google si sa scrii asa: download numele piesei*. O sa-ti apara o lista cu multe site-ui care au la download piesa pe care o cauti, dar unele dintre acestea sunt si fake (nu sunt bune). Asta e cea mai la indemana metoda si cea mai usoara.

Se mai pot scoate melodii de pe internet cu ajutorul unor programe. Clasicul DC++ (presupun ca il stiti mai bine decat Strong DC) este foarte ok pentru download de muzica, filme, poze, jocuri, programe, etc. Dar asta inseamna piraterie. Plus ca nu multi se descurca si cu programul ala. Sau se mai pot folosi torente… ceva mai ok decat DC++, dar si asta e tot piraterie.

Dafapt… aproape orice scoateti de pe internet e piraterie. Asa ca mai bine mergeti la taraba din piata si cereti de acolo cd-ul cu cei mai shmecheri cantaretzi.
* numele piesei trebuie inlocuit cu… numele piesei pe care o vrei, google nu stie ce piesa ai tu in cap.