Blog pentru Cluj cu ajutor de la HostX

Nu  stiu cum mi-a traznit prin cap, dar tot ce va pot spune e ca mi se pare un proiect frumos, foarte. Nu va pot spune in ce imprejurare mi-a venit ideea… prea personal!

Statea eu intr-o zi si ma gandeam… “Ma daca vin niste straini si vor sa viziteze Clujul de unde afla ei care sunt atractiile de pe aici? Ar trebui sa fie ceva site…” Si dupa ce am cautat putin mi-am dat seama ca nu exista un site care sa arate toate frumusetiile Clujului… ca Domne ajuta, da avem bugate! Si chiar cred ca ar prinde bine pentru oras un blog unde sa se prezinte locurile faine din Cluj si imprejurimile orasului.

Eu m-am gandit asa… sa fie articole foarte foarte faine… mergi la o locatie pe care o pot vizita strainii, nu neapart din localitatea Cluj-Napoca, sunt locuri foarte frumoase si pe langa Cluj-Napoca.  Faci  poze si scrii despre acea locatie.

Dupa ce m-am gandit cam ce as vrea sa contina siteul… m-am gandit si de unde sa iau gazduire web. Si cautam eu asa pe net si am dat de concursul de la HostX.ro asa ca profit de aceasta ocazie in speranta ca o sa castig unul dintre premiile lunare.

Marele premiu nu cred ca il pot castiga pentru ca inca nu am influenta necesara, pe internet, ca sa pot promova cat mai eficient concursul… fata de altii care dau un tweet cu un “RT pls” la sfarsit si in 15 minute 50 de persoane dau RT, deci nu ma gandesc la marele premiu ci doar la unul dintre premiile lunare ca sa pot incepe ceea ce cred eu ca poate fi un blog minunat si foarte benefic pentru orasul Cluj.

Deci… daca e cineva interesat sa se avante in asa ceva poate lasa un comentariu aici si vorbim.

Nu promit ca o sa ma apuc de acest blog acuma, in urmatoarea perioada de timp. Urmeaza un an greu pentru mine… clasa a 12-a. Daca pot face o echipa buna care sa se ocupe serios atunci ma pot apuca. Nu vreau sa ma apuc singur si sa nu il pot sustine, sa trebuiasca sa il abandonez.

PS: Articolul nu e publicat in totalitate… prefer sa nu ma risc cu ciorditorii… am scris articolul pentru concursul organizat de HostX.ro si pentru a aduna o echipa… ideile sunt mult mai multe