Bani pe timp de criza… romaneste

ORANGE.PREMIUM

Felicitari ati fost desemnat castigatorul premiului de 10.000.€ si un nokia N95 pentru detali apelati 0757335280.ORANGE ROMANIA 2010

Asa s-au gandit unii romani (mai analfabeti de felul lor) sa isi faca niste euro pe telefon.

Adica, cum?

Pai tu suni acolo si ei se prezinta frumos, te ametesc putin si apesi pe ceva taste… poc le-ai bagat euro in buzunar.

La celălalt capăt al firului era (cică) un domn Voicu şi nu mai ştiu cum de la Altex Bucureşti. Începe jigodia să-şi zică textele, eu ascult cu gândul la bănet – aţi câştigat asta şi asta, ca urmare a sărbătoririi a 10 ani de existenţă a Altex. Bla bla bla. Luaţi o foaie şi un pix şi notaţi seria telefonului pe care să vi-l ridicaţi de la orice sediu Altex din Cluj-Napoca şi numărul de card BCR de unde să vă ridicaţi banii.

Sunaţi la 200, faceţi aia şi aia, introduceţi următorul număr de telefon şi apăsaţi diez. Am întrebat şi eu, că începeam să intru la bănuieli, pentru ce facem chestia asta? Mi-a răspuns instant, pentru ca să intraţi în baza noastră de date.

Eu stiam de faza de la Vasile… doar ca eu nu am castigat 3000 de euro, ci 10000… ce fericit sunt. Si asta e al doilea mesaj pe care il primesc, s-o fi gandit sa mai incerce o data… poate acuma-s beat.

So… daca primiti mesaje de genul asta, chiar daca e criza si stati prost cu banii (deabea asteptati sa cada ceva din cer sa va lumineze fata) nu puneti botul!