Aspecte de stiut in momentul achizitionarii unei huse

Ti-ai luat telefonul ravnit, ai investit in el mii de lei, consideri ca este cea mai mare realizare din ultimul interval, ce ai spune daca acest telefon care iti aduce atat de multa satisfactie s-ar sparge de beton sau s-ar zgaria din diverse motive? Este clar, entuziasmul tau nu ar mai fi acela.

Din acest motiv stim ca iti vei achizitiona o husa potrivita pentru smartphonul in posesia careia tocmai ai intrat.
Cumpararea unei huse nu este atat de ffacila precum achizitia unei paini de la magazin sau cumpararea unui covrig de la magazinul din colt.

Sunt cateva aspecte pe care vreau sa ti le impartasesc si sa iti recomand sa tii cont de ele atunci cand te afli in fata tejghelei cu huse.

In primul rand ar tebui sa ai in atentie faptul ca husa trebuie sa fie permisibila. In ce sens? In momentul in care verifici daca husa respectiva se potriveste telefonului tau, in cazul in care aceasta este de tip flip sau agenda ori carcasa, asigura-te ca ofera vizibilitate asupra tuturor elementelor necesare de pe ecran, cum ar fi: nivelul bateriei, ceasul, ultimele notificari si de ce nu accesul la una sau doua aplicatii.

Administrarea husei, poate este prea fortata nota insa pentru a spune mai direct, ma refer aici la intretinerea acesteia. Dupa ce iti cumperi un produs acesta mai are nevoie si de mentenanta. Sunt unele huse greu de curatat, aici notam acele obiecte cu scai sau lipicioase din fabrica.

Daca sunt lipicioase, de ele se va lipi tot praful existent pe bord sau pe biroul unde il amplasezi ori pe bara de autobuz cu care circuli, de aceea fii foarte atent la acest aspect.

Exista si huse iphone 7 pe https://husecool.ro/apple/huse-iphone-7/ care iti permit accesul la butoane. De aceea in momentul in care iti probezi husa, fii sigur ca aceea este potivita pentru smartphonul tau. Butoanele de pe husa trebuie sa fie in aceeasi directie cu butoanele de pe telefon, in caz contrar te vei irita si vei deveni nervos de fiecare data cand va trebui sa folosesti butoanele exterioare.

Culoarea. Este relevanta si culoarea. Intr-un articol anterior vei afla ce spune culoarea despre tine, de aceea este important ca in momentul in care te hotarasti asupra unui obiect, fie el telefon, husa sau aspirator, culoarea sa reprezinte ceea ce simti, gandesti sau promovezi.

Materialul husei – vei tinde sa crezi ca materialul nu are nicio relevanta insa in momentul in care vei folosi husa timp de doua saptamani si vei realiza ca deja este sifonata iti vei iesi din minti.

De aceea alege de pe https://husecool.ro/apple/huse-iphone-7-plus/ cu foarte mare grija produsul dorit. Nu uita sunt diversi fapricanti si diverse materii prime folosite in acest domeniu : siliconul, cauciucul, panza, pielea sau plasticul.

Cum te poti asorta cu husa in contextul in care ai un singur telefon si tu porti mai multe hane de mai multe culori? Nu este un raspuns greu ci va trebui sa iti asortezi husa ori cu ochii ori cu obiectul sau haine pe care o porti cel mai des la tine.
In cel mai fericit caz iti vei achizitiona mai multe huse de diverse culori.