SimRepublic

Ce e SimRepublic???

Eu cred ca e o copie dupa erepublik…

Defapt… SimRepublic este un joc online bazat pe un browser. E un amestec intre jocurile de constructii, agricultura, afaceri si jocuri Sims. E un joc bazat pe tari si cetatenii acestora. Toti jucatorii trebuie sa isi aleaga o tara din care sa faca parte si doua profesii cu care sa contribuie la dezvoltarea tarii. Prin ce profesie isi alege fiecare jucator, acesta isi poate construi ferme, orase sau chiar sa fie presedinte de tara (chiar am 2 prieteni care is lideri de tara).

Cum functioneaza jocul?

IQ – creste cu 1 in fiecare zi si iti trebuie ca sa cresti in functie la locul de munca.

Tarie – scade cu 1 in fiecare ora, dar o poti creste cu exercitii fizice si alimente. Necesara pentru a ramana in viata, la 0 esti bye-bye.

Dispozitie – scade cu 1 in fiecare ora si o cresti prin divertisment. Iti trebuie la locul de munca… sub 30 si esti dat afara.

Bani – ii faci la locul de munca.

Despre tari…

– Politicienii pot ajunge lideri. Tarile se pot ataca intre ele si pot incasa veniturile inamicului, daca castiga.

– Alimentele le produc fermierii. Acestia cumpara seminte, le planteaza, le cresc si le recolteaza. Fermierii fac bani din vanzarea alimentelor catre alti jucatori… deci cu cat sunt mai multi jucatori cu atat mai bine pentru fermieri.

– Constructorii pot contrui orase unde se va face comert. Aceste vor creste cu timpul si oamenii vor veni sa locuiasca in oras. Banii vin din chirii.

– Toate tarile au un ziar unde cei care isi aleg profesie in mass-media pot scrie articole si castiga bani.

Cum iti faci cont?

Intri pe SimRepublic, da-i pe Sign Up, mergi la “I have an invite” si bagi codul asta:  INV5147C981 . Asa nu mai stai zile intregi pana primesti de la ei o invitatie si intri imediat in joc.

Deci haideti pe SimRepublic… in Romania. Deocamdata suntem doar 22 de jucatori in tara asta, dar jocul e abia la inceput.