Hai sa ne reamintim…

Cateodata ma ia un dor de anii trecuti… 2005-2006-2007… cand imi aduc amintesc ce distractie era atunci pe capul meu. Si cand ma gandesc ca acum nu o sa mai am parte de asa distractii… atunci nu te imbatai ca porcu’ si picai pe jos… de la 2-3 beri ziceam ca is beat muci, desi nu stiam pana atunci cum e sa fi beat… ma refer la vremea cand aveam 13-14-15 ani… sper ca nu v-ati asteptat sa am acum mai mult de 18… daca da… imi pare rau pentru voi :))

Sau cand ma gandesc de vremurile cand ma jucam in fata blocului, cand ne strangem cate 15 copii si bagam un lap-tennis, ascunsa, mata, ne faceam corturi din paturi in curtea blocului, etc. Mai tin minte ca mergeam la fotbal in curtea scolii, care e la 5 metrii de blocul meu, iar seara nu mai puteam de sete, dar nu mergeam acasa sa bem apa pentru ca nu ne mai lasau parintii sa iesim dupaia… asa ca mergeam ori la centrala de apa, ori la magazin si ceream de acolo cate 10 pahare 🙂 Pfai ce tare era… Acum nu mai vad decat doua fete care se mai joaca din cand in cand pe langa bloc… Unde sunt restul??? Oare in casa? Oare pe calculator? Sau… ei citesc carti in tot acest timp? Stiu ca nu sunt locuri de joaca, stiu ca parintii nu au timp de ei, dar mai stiu ca parintii prefera sa ii lase in fata calculatorului si cate o jumatate de zi pentru ca ei nu se pot ocupa de ei… Dacat sa isi lase odraslele la calculator mai bine le-ar cumpara niste carti de colorat, muuuuulte jucarii si copilu’ ar avea ceva de facut… Eu, chiar daca nu mai am varsta pentru jucarii, inca m-as juca, chiar mult 😀 Vad ca locurile de joaca is din ce in ce mai putine… in curtea scolii nu mai e voie, au inchis toate portile, parcurile se transforma in parcari… pentru ca masinile sunt mai importante decat copii.

Deja am trecut de la amintiri la prostii cu parintii si copii. Return…

Mai tin minte cand eram in clasele mici, cred ca a III-a… cand erau la moda Animal X si dansul lor… ajungeam acasa de la scoala tot verde pe haine, de la cum incercam si eu sa dansez le imit miscarile, pe iarba din curtea scolii :)) A da… mai stiu ca in 2000 parca, atunci cand a fost eclipsa si erau bacnote de 2000 cu eclipsa, i-am furat la mama cateva bacnote si m-am dus in piata si mi-am cumparat o caseta cu Animal X.

Sau cand m-am apucat cu cativa baieti de la bloc cica sa facem yoga… sau era altceva… ma rog, ideea e ca ne duceam cu paturi in spatele unui bloc, puneam iarba sub paturi ca sa nu stam pe jos si ne faceam ca meditam :)) Sau cand strangeam melci, in acelasi loc unde meditam. Am facut o groapa destul de mare in pamant si cred ca am strans cateva pungi de melci. Ii tineam acolo in ideea ca melci is scumpi si ii vindem si facem bani :))

Atatea amintiri am… dar cred ca am sa continui si altadata…

Au fost niste vremuri care, din pacate, au trecut si nu se mai intorc… pacat