Ce mi-a placut la Romanian Music Awards 2010

RMA-ul de anul asta a fost… penibil, jenant, etc,etc. Tot ce mi-a placut sunt doar doua chestii…

Prima e atunci cand Cheloo i-a tras o replica lui “Dj Wanda”, care dorea sa ii intre in gratii… “Nu ma lua de mana ca mi se scoala p…”. Sunt multi, foarte multi care spun ca nu a facut bine ca i-a zis asa in fata, ca totusi era la tv si ca e de bun simt. Dar vuanda aia cine e defapt, cum a ajuns ea vedeta la tv??? Si cum arata… cu bun simt? Cheloo a spus ceea ce gandea si mi se pare foarte ok. Nu te gandesti: “ba, asta e imbracata ca o stoarfa si mai si vorbeste ca o proasta, dar nu ii zic nimic pentru ca nu da bine la tv si nu e frumos”. Cand au venit ei acolo pe covorul rosu, prezentatorii repede s-au bagat langa Smiley si l-au luat la vorba… parca ceilalti nici nu existau… pana si-a amintit vuanda ca are ochelari pe ochi si vede ceva mai departe de 1 metru.

Cheloo era in elementul lui… stil relaxat, cu berea in mana, imbracat simplu cu un tricou foarte tare: “Seful meu e un pictor austriac… 1488″. Daca nu stiti ce inseamna mesajul… e o replica de-a lui Hitler impotriva tiganilor si a lui Cheloo impotriva lui Connect-r, daca am inteles bine.

A doua chestie care mi-a placut a fost atunci cand au intrat Guess Who si Spike pe scena. A facut cea mai buna atmosfera din acea seara. Grasu XXL nu a facut mai nimic, a incercat el sa cante o melodie, dar nu i-a iest deloc (vezi minutul 5:13 – 5:14). Pacat ca nu a functionat orga la Moculescu… dar cine o mai da live, fara negativ??? Si publicul i-a cantat toata piesa… toata!

Asteptam RMA 2011… poate atunci o sa fim mai multumiti…